Σεισμοσ Τωρα Φλωρινα - Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα - Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .

Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός.

Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα from www.newsit.gr
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17:14 στη φλώρινα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (12/1). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 . Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (12/1).

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ήταν 4.3 ρίχτερ με εστιακό βάθος 9,7 . «δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17:14 στη φλώρινα. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (12/1). Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 . Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (12/1). Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει .

«δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα from www.newsit.gr
Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . «δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 . Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17:14 στη φλώρινα. Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι. Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης .

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17:14 στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα. «δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 .

Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ήταν 4.3 ρίχτερ με εστιακό βάθος 9,7 . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 .

Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Φλώρινα!
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Φλώρινα! from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ήταν 4.3 ρίχτερ με εστιακό βάθος 9,7 . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . «δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (12/1). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 . Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα.

Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα.

Δεν έχουν σταματήσει οι μετασεισμοί, ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, είχαμε μωρά στο σπίτι. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ήταν 4.3 ρίχτερ με εστιακό βάθος 9,7 . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 . Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . «δύσκολα είναι ακόμα και τώρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η ένταση της δόνησης . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17:14 στη φλώρινα. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα.

Σεισμοσ Τωρα Φλωρινα - Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα - Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .. Νέος δυνατός σεισμός σημειώθηκε στη φλώρινα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 9,7 . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη φλώρινα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη φλώρινα.

Comments